hits

ENSOM

Hei!
Nå er det en stund siden sist, jeg har vært syk. Jeg har vært så dårlig at jeg ikke har orket telefon, pc eller andre ting.
I går var første dagen jeg kom meg ut døren på over en uke. Eller det er ikke helt sant, jeg var ute en tur forrige uke, da holdt jeg på å bli påkjørt av en trikk - det var min feil, men det er slikt som skjer når jeg er dårlig. Jeg går i min egen verden og bryr meg ikke om noe eller noen så jeg fikk ikke med meg at jeg gikk på rød mann. 

Jeg vet ikke hva som gjorde at jeg plutselig havnet i kjelleren igjen, men jeg havnet der igjen og jeg ble der. Nå begynner jeg sakte med sikkert å komme meg litt ovenpå. Bare ikke nok ovenpå til å komme meg på skolen og det er veldig veldig dumt.

Jeg er som sagt så heldig å ha noen som bryr seg om meg, rundt meg, og på fredag fikk jeg besøk av en nær venn og i det han skulle gå hjem så endret han plutselig mening, han kjente på en følelse av at jeg ikke burde være alene. Jeg ble glad, men også litt lei meg da jeg vet at han helst ville hjem. Men jeg er veldig veldig takknemlig for at han ble. 

I dag våknet jeg til snø!
Jeg visste det var meldt snø i dag, men jeg håpte vel at det ikke skulle skje. Haha!
Jeg liker normalt vinteren kjempegodt, men jeg liker ikke når det blir for masse snø, slaps og så is. Jeg tryner og skader meg sånn ca hver eneste vinter! Årh! Og så er det jo så sykt flaut å tryne på flat mark, spesielt når man er alene, haha!

I høst/vintervær så kjenner jeg ekstra mye på ensomhet. Det er ingen å krølle seg sammen under teppe med, og selv når jeg er med andre så kan jeg kjenne på ensomheten. Jeg tror jeg føler meg mer ensom når jeg er med andre enn når jeg er alene, det er litt rart. Stillheten som kommer nå på denne tiden av året er både min beste og verste venn på en og samme tid.
Min beste venn fordi jeg ser ting på en ny måte hver gang, nå som snøen har lagt seg så fint ute så lyser det opp gatene og høstmørket på en måte som ingen gatelys klarer. I dag så sto jeg noen minutter og bare kikket ut av vinduet, og jeg satt så pris på at jeg fikk oppleve i alle fall et snøfall til - jeg så to barn storkose seg i snøen. De skulle lage snømann, barnelatteren og den gleden de utstrålte var så deilig å være vitne til! 
Min verste venn fordi når det er rolig og stille tenker jeg mest. Det er jo tankene mine som gjør meg syk, i alle fall sykere. Jeg prøver alltid å riste bort alle de mindre positive tankene, men når en tanke først har satt seg så fortsetter det bare og jeg roter meg bort i tankene mine og det resulterer i at jeg blir dårligere. 

Stillhet. Det er så stille rundt meg, selv med alle byens lyder.
Ensomhet. Jeg er ensom selvom jeg aldri er alene ettersom jeg bor i Oslo.
Takknemlighet. Jeg er takknemlig for at jeg kan kjenne på så mange forskjellige følelser og egentlig synes at det er helt greit.

Jeg har aldri sagt til noen at jeg er ensom, jeg tør ikke.

#ensomhet #ensom #psykiskhelse #stillhet #stille #tabu #vinter #snø #depresjon #deprimert #angst #sosialangst #takknemlig

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

deterok1

deterok1

28, Oslo

Jeg er en 28 år gammel kvinne som lever med angst og depresjon. Det er ok å ikke ha det kjempegreit alltid. Det er ok å være syk. Det er ok å være seg selv. Det er ok.

Kategorier

Arkiv